Tuinhuis kopen
Limburg

Tuinhuizen Specialist heeft een prachtige overdekte showroom in Zevenaar (gevestigd net boven Limburg) van ca. 1500 m2 waarin een tal van bouwwerken opgebouwd staan. Denk hierbij aan een blokhut, overkapping, houten woning of tuinhuis op maat tegen een zeer aantrekkelijk prijs.

INFORMATIE

real estate tst

Adres

Industriestraat 12

6905 DH Zevenaar

24 hourst ts

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: 10:30 - 17:00
Woensdag: 10:30 - 17:00
Donderdag: 10:30 - 17:00
Vrijdag: 10:30 - 17:00
Zaterdag: 10:30 - 17:00
Zondag: Gesloten

info tst

Informatie

info@tuinhuizenspecialist.nl
0316 - 217 000

Reis je met het openbaar vervoer?

Pak je de trein vanaf Roermond centraal, dan reis je met 2 overstappen in 2 uren naar het station Zevenaar. Daarna loop je binnen 8 minuten naar onze showroom.

Neem je de auto vanuit Limburg? 

Volg dan de A73, A50 en de A12 richting richting Duiven. Arnhem. Neem de afrit 28 Duiven vanaf de A12. Ga verder op de N810 richting Zevenaar.

Voor een bezoek aan onze showroom adviseren we vooraf een afspraak te maken. Zo voorkom je dat 1 van onze specialisten geen tijd voor je heeft om je deskundig te adviseren. Bekijk hier de routebeschrijving naar onze showroom.

Een tuinhuis voor de echte Bourgondiër

Woon jij in Limburg en ben je op zoek naar een houten tuinhuis? Heb jij even geluk, dan leef je al het goede Bourgondische leven. Een tuinhuis maakt de Bourgondische leefstijl echt af.

Zie je jezelf al genieten van een kop koffie onder het genot van een Limburgse vlaai? Een houten tuinhuis is sfeervol en knus en een waardevolle toevoeging aan je tuin.

Heb je al nagedacht over de inrichting en de functie? Een tuinhuis is multifunctioneel. Ben je gesteld op je rust? Gebruik je tuinhuis dan overdag als thuiskantoor. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De Tuinhuizenspecialist biedt een ruim assortiment aan tuinhuizen. Onze vakspecialisten kennen de tuinhuizen door en door.

Ben je benieuwd hoe je met de Tuinhuizenspecialist jouw ideale tuinhuis gaat vinden? Lees dan gauw verder. 

De vele mogelijkheden van een tuinhuisje

Wat is voor jou het perfecte tuinhuis? We helpen je graag inspiratie op doen. Een tuinhuis wordt door veel mensen gebruikt als extra opbergruimte.

Maar uiteindelijk bepaal je helemaal zelf de functie van je houten tuinhuis. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

 • Een relaxruimte (met sauna en/of bubbelbad);
 • Een hobbyruimte;
 • Een kantoor;
 • Een atelier;
 • Een logeerkamer;
 • Een speelruimte voor de kinderen. 

Op onze website vind je ons ruime assortiment aan standaard modellen. Zijn de standaard tuinhuisjes niet naar wens? Kies dan voor een houten tuinhuis op maat. Dan bepaal je helemaal zelf wat de afmetingen worden, welke houtsoort je gebruikt (ga je bijvoorbeeld voor douglas hout of voor eikenhout?), hoeveel ramen je tuinhuis heeft, wat voor dak het heeft, enzovoorts.

Niets is te gek, alles is mogelijk!

Laat je adviseren in onze showroom vlakbij Limburg

Kom langs in onze showroom in Zevenaar om inspiratie op te doen. In onze overdekte showroom van maar liefst 1500 m2 vind je tientallen tuinhuisjes.

Ga je voor maatwerk? Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van een tuinhuisje dat geheel aansluit op jouw wensen. Maak daarvoor wel even een afspraak via onze website. Dan weet je zeker dat een van onze specialisten uitgebreid de tijd voor je heeft om je wensen duidelijk in kaart te brengen.

Vervolgens gaan jullie samen aan de slag om met behulp van onze 3D-Configurator jouw ideale tuinhuisje te creëren.

Onze showroom in Zevenaar is iedere dag van 10:30 tot 17:00 geopend, met uitzondering van zondag en maandag. De showroom is zowel per OV als per auto goed te bereiken. Je vindt onze showroom aan de Industriestraat 8, vlak bij het station van Zevenaar.

Kom je met de auto? Volg dan de A12 richting Zevenaar. 

Levering en Montage
in Limburg

De tuinhuizen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en types. De Tuinhuizenspecialist levert ook maatwerk tuinhuizen. Vind je een standaard model minder geschikt, schroom dan niet om voor een tuinkantoor op maat te kiezen.

De Tuinhuizenspecialist levert en monteert tuinhuizen door heel Nederland en België. Je hebt de keuze uit drie levering- en montage opties:

 • Levering inclusief montage;
 • Levering inclusief fundering en montage;
 • Levering met bouwtekening voor de doe-het-zelver.

Wanneer je na lang wikken en wegen het tuinhuis van je dromen gevonden hebt, leveren we deze thuis bij je af als bouwpakket. Met de bijgeleverde bouwtekening kun je zelf aan de slag met de montage.

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk van je nieuwe tuinhuis gaan genieten. Als de montage tijdrovend is, of wanneer je dit zelf niet lukt, helpt ons montageteam graag met het plaatsen en monteren van tuinhuizen.

Kies hierom voor de Tuinhuizenspecialist

 • Dé nummer 1 voor een blokhut of tuinhuis op maat;
 • Gratis offerte voor jouw blokhut, tuinhuisje of ander product;
 • Mogelijkheid om zelf je ideale tuinhuis samen te stellen met onze eenvoudige 3D-Configurator;
 • Ruim assortiment;
 • Grote showroom van 1500 m2 in Zevenaar;
 • Persoonlijk advies van onze specialisten;
 • Levering en montage door heel Nederland en België.