Direct ontwerpen

Maak uw eigen tuinhuis, blokhut of overkapping van A tot Z

Ons Aanbod

Benieuwd naar wat we te bieden hebben? Neem een kijkje in ons assortiment 

Vragen?

Voor vragen en meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Heerlijk-genieten-van-je-tuinhuis-met-overkapping.

3D-configurators

Bekijk de 3D-configurator van Lugarde of Woodpro om zelf uw eigen blokhut, tuinhuis, overkapping of houten recreatiewoning te ontwerpen

U kunt zich vrijblijvend en kosteloos registreren zodat u uw eigen creaties kunt opslaan en op een later tijdstip het ontwerp kan hervatten. Deze configurator werkt niet op mobiel.

Wilt u maatwerk gaan ontwerpen met uw eigen wensen en ideeën? Klik dan op één van de onderstaande afbeeldingen om naar de configurator te gaan. Natuurlijk kunt u bij ons ook gratis een offerte aanvragen met uw wensen, zodat wij het ontwerp voor u kunnen doen.

Uw eigen blokhut, garage, chalet of overkapping ontwerpen is nu éénvoudig via de 3D-configurator van Lugarde en Woodpro. Maak uw keuze hieronder

MAAK EEN KEUZE

KIES ONZE CONFIGURATORS

3d configurator voor blokhutten en tuinhuizen

Lugarde Configurator

Aanbod:

 Luxe Blokhutten, recreatiewoningen en overkappingen.

3d configurator voor blokhutten en tuinhuizen

Woodpro Configurator

Aanbod:

Budget blokhutten & overkappingen.

3d configurator voor blokhutten en tuinhuizen

Flexwood Configurator

Aanbod:

Eigen productie douglas tuinhuizen, schuren en overkappingen.

Maak uw eigen tuinhuis, blokhut of overkapping van A tot Z

1: Kies het gewenste product

Bij de eerste stap heeft u de keuzen uit drie opties:

– Tuinhuis, blokhut of chalet
– Garage
– Veranda, carport of prieel

De Lugarde tuinhuizen worden gebouwd met het Lugarde Prima-systeem of Pro-systeem. De wanden worden dan zonder gebruik van spijkers en schroeven in de (hoek)staanders geschoven. De tuinhuizen kenmerken zich door rechte strakke afgewerkte hoeken of hoekpalen. De Lugarde blokhutten, garages en recreatiewoningen worden gebouwd door middel van het houtstapelbouw systeem. Uiteinden van de wanddelen vallen over elkaar heen, ook wel een molenwiek verbinding genoemd of blokhut met ”oortjes”. Alle bouwwerken van Woodpro worden uitgevoerd met een molenwiekverbinding (blokhut met ”oortjes”).

Catagorie kiezen

Als u de gewenste catagorie hebt gekozen kunt u uw eigen grondvorm kiezen. U kunt zelf aangeven welke modellen u wilt zien in het menu. Dit kunt u doen door middel van de filters. Heeft u een gewenste grondvorm gekozen? Dan klikt u op ‘Aan de slag’ en kunt u beginnen met uw persoonlijke ontwerp!

Grondvorm kiezen

 

2: Palen en Wanden

Bij stap 2 kunt u de vorm, doorsnede en afmetingen van uw bouwwerk kiezen. U kunt hier zelf de afmetingen veranderen door de wanden met de muis te verschuiven. Of heeft u de wens voor een glazen wand of een luifel? Dit kunt u kiezen door op de wanden van uw zelf ontworpen bouwwerk te klikken. Hier kunt u nu een keuze aanklikken.

Indien u kiest voor een glazen wand kunt u deze zelf vergroten en verkleinen. Kiest u voor een luifel? Deze kunt u zo lang maken als u zelf wenst. Daarnaast kunt u kiezen voor wel of geen decoratieve sokkels voor de palen en kunt u zelf balustrades intekenen.

Wanden en palen

 

3: Daken

Bij stap 3 kunt u de eigen dakvorm kiezen. Als u kiest voor een schuin dak kunt u ook zelf (gratis) de kleur van de dakshingles selecteren.

Daken

4: Deuren

Onder in het scherm vindt u alle Lugarde deuren. De lugarde deuren worden standaard uitgevoerd met een driepuntssluiting en HR++ dubbelglas. U kunt hier de gewenste deur selecteren en toevoegen aan uw bouwwerk door op de (+) te klikken. U kunt ook nog meerdere deuren kiezen.

Deuren

5: Ramen

Onder in het scherm kunt u een gewenst raam selecteren. Ook de Lugarde ramen worden standaard uitgevoerd met HR++ dubbelglas. U kunt het raam toevoegen door op het plusteken in het ontwerp te klikken.

Ramen

6: Behandeling

Indien u uw bouwwerk wil laten behandelen kunt u daar hiervoor kiezen. Elke behandeling heeft eigen voordelen. De volgende behandelingen zijn mogelijk:

– Sproei-impregneren in transparant wit, transparant groen, transparant bruin en transparant blauw-grijs
– Onder (ketel)druk impregneren in bruin of groen. (Dit is niet mogelijk bij tuinhuizen)
– Beitsen (dekkend). U kunt uw bouwwerk laten beitsen in de kleuren Zuiverwit (RAL9010), Grafietgrijs (RAL7024), Rietgroen (RAL6013), ZIlvergrijs (RAL7001), Stofgrijs (RAL7037) en Transparant-eiken

Woodpro heeft minder mogelijkeheden in houtbehandelingen.

Onder in het scherm kunt u de gewenste behandeling en kleur kiezen. Dit zal tevoorschijn komen in het 3D-voorbeeld. Per huisje zijn maximaal 3 kleuren mogelijk

Behandelingen

 

7: Overige Keuzes

Als u tevreden bent over de basis van uw Lugarde bouwwerk, komen we bij stap 7 waar u de afwerking kunt selecteren. Heel veel opties zoals dakshingles, deurbeslag en dakafwerking zijn gratis inbegrepen. Indien u heeft gekozen voor een piramidedak heeft u de keuze uit:

– Een chromen/messing bol
– Weerheks
– Weerhaan

Bekijk hoor alle Lugarde voordelen

U kunt hier ook nog meer opties toevoegen zoals dakisolatie, vloer en vloerisolatie, en bijvoorbeeld een buitenvloer. Ook kunt u hier extra verf bij bestellen

Opties

 

8: Afronding

Wilt u toch weten wat het nu allemaal kost? Dan klikt u op het winkelwagen symbool. Als u extra informatie wenst over de stap waar u op dit moment bent kunt u op het informatie-symbool klikken. Bent u klaar om zelf uw Lugarde bouwwerk te ontwerpen?

Afronding

 

3D-Configurator Video

Bekijk de 3D-configurator video

Heeft u verder nog vragen, stel ze gerust door hier te klikken

Video afspelen