2 prachtige overdekte showrooms met tuinhuizen en overkappingen

Wij heten je van harte welkom in onze prachtige overdekte showroom in Capelle aan den IJssel in Zuid-Holland (ca. 700 m2) & Zevenaar in Gelderland (ca. 1500 m2)!
Je kunt bij ons terecht voor blokhutten, tuinhuizen, overkappingen, veranda's, houten garages en chalets op maat opgebouwd in onze overdekte, (verwarmde) en prachtig ingerichte showroom met een ruim aanbod aan houten bouwwerken van merken zoals oa. Lugarde, Woodpro en Flexwood.
In onze showrooms staan deskundige medewerkers klaar om je te helpen bij je keuze! Heb je vragen, wil je graag een vrijblijvend advies of een offerte met 3D tekening ontvangen? Kom dan eens langs bij één van onze showrooms. Neem gerust contact op.

Tuinhuizenspecialist.nl is onderdeel van Blokhutspecialist.nl

Kom langs in onze showroom in Zuid-Holland of Gelderland

Wij heten je van harte welkom in onze overdekte showrooms in Capelle aan den IJssel & Zevenaar!

Capelle aan den IJssel

Klaverbaan 142A
2908 KD, Capelle aan den IJssel

Zevenaar

Industriestraat 12
6905 DH, Zevenaar

Bekijk onze showrooms

Klik op de onderstaande video's om een kijkje te nemen in onze showroom in Capelle aan den IJssel en Zevenaar om zo een indruk te krijgen van o.a. de verschillende bouwwerken welke staan opgesteld. Tuinhuizenspecialist is onderdeel van blokhutspecialist

Showroom in
Capelle aan den IJssel

Showroom + werkplaats in
Zevenaar

Krijg antwoord op al je vragen

We proberen zo snel mogelijk van ons te laten horen

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 (Let op: Op zaterdag zijn we per mail of telefoon zeer beperkt bereikbaar)

Een tuinhuis, blokhut, houten garage, chalet of overkapping kopen?

Bekijk jouw routebeschrijving voor: