Tuinhuis kopen
Doetinchem

Een tuinhuis kopen in Doetinchem in de Achterhoek? Bezoek onze prachtige overdekte showroom in Zevenaar van 1500 m2 in de Liemers en laat je verrassen door de mogelijkheden. We hebben tientallen maatwerk tuinhuizen, blokhutten en overkappingen opgesteld staan in diverse afmetingen, type daken, houtbehandelingen en houtsoorten zoals douglas en vuren hout.

INFORMATIE

Adres

Industriestraat 12

6905 DH Zevenaar

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: 10:30 - 17:00
Woensdag: 10:30 - 17:00
Donderdag: 10:30 - 17:00
Vrijdag: 10:30 - 17:00
Zaterdag: 10:30 - 17:00
Zondag: Gesloten

Informatie

info@tuinhuizenspecialist.nl
0316 - 217 000

Kom je met de auto vanuit Doetinchem?​

Rij dan via de N316 naar de N317. Voeg in op de A18 bij de oprit richting Arnhem. Neem na ongeveer 18 minuten afrit 1 Didam richting Didam / Oberhausen.

Vervolg je weg via de N355 en sla af naar de N812 Oud Arnhemseweg. Op de rotonde ga je rechtdoor naar de Dorpsstraat N336.

Bij de tweede rotonde sla je rechtsaf naar de Babberichseweg die later verder gaat als Ringbaan Zuid waar je na enkele minuten de afslag links naar de Industriestraat 12 neemt.

We verwelkomen je graag met een heerlijk kopje koffie of lekkere thee!

Kom je met de trein vanuit Doetinchem?

Vanaf station Doetinchem pak je eenvoudig de stoptrein op spoor 2 richting Arnhem centraal.  Na ongeveer 17 minuten ben je al bij station Zevenaar. 

Na een korte wandeling van 8 minuten kom je aan bij onze showroom. Hier staat een lekkere kop koffie of thee al voor je klaar.

Kom naar onze showroom voor inspiratie & advies

Woon jij in de hoofdstad van de Achterhoek en ben je op zoek naar een tuinhuis? Natuurlijk heeft Doetinchem zijn eigen knusse cafeetjes en restaurants, maar er gaat niets boven een heerlijke maaltijd vanuit je tuinhuis. 

Zie je het al voor je: wakker worden in je knusse en sfeervolle tuinhuis? Met een tuinhuis creëer je het ultieme uit-van-huis gevoel. Maar een luxe tuinhuis dient nog veel meer functies. Omdat tuinhuizen zo veelzijdig zijn, zijn ze voor ieder huishouden geschikt. 

Bij de Tuinhuizenspecialist vind je een enorm assortiment aan tuinhuizen. De standaard modellen tuinhuisjes op onze website zijn in verschillende afmetingen beschikbaar.

Het kiezen van een tuinhuis is tijdrovend en je wilt het wel direct goed doen. De Tuinhuizenspecialist helpt je daarom graag bij het kiezen van jouw ideale tuinhuis.

Wanneer een standaard model niet aan je wensen voldoet, gaan we over op maatwerk. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een tuinhuis of een tuinhuis op maat. 

De veelzijdigheid van een tuinhuis

Waar ga jij je tuinhuis voor gebruiken? Wanneer het duidelijk is hoe je je tuinhuis gaat gebruiken, wordt het veel makkelijker om je tuinhuis te voorzien van de juiste afmetingen.

Laat je gedachten de vrije loop gaan en stel je voor hoe jij straks gebruik maakt van je tuinhuis. Werk je veel vanuit huis en heb je behoefte aan rust? Maak dan een werkvriendelijk, luxe tuinhuis met dubbele deur en zo extra daglicht toe te late.

Laat je tuinhuis goed isoleren en funderen. Zo weet je zeker dat je ‘s winters niet zit te bibberen van de kou of dat ‘s zomers het zweet over je rug loopt. Een ander bijkomend voordeel is dat je geen last hebt van geluidsoverlast.

Daarnaast kan je houten tuinhuis of blokhut ook dienen als extra opslagruimte of hobbyruimte. Speel je een muzikaal instrument en wil je anderen niet lastig vallen? Ook dan is een tuinhuis ideaal.

En wat dacht je van een speelruimte voor je kinderen? Ideaal voor je kinderen en voor jou: zij kunnen hun energie kwijt en jij even lekker tot rust komen.

Geef je tuinhuis een personal touch

Wil je je tuinhuis een personal touch geven? Kies dan voor maatwerk. Wanneer je voor maatwerk kiest, bepaal je helemaal zelf hoe je tuinhuis er uit gaat zien. Zo bepaal je zelf wat voor dak je tuinhuis heeft, wat de afmetingen worden en hoeveel ramen je plaatst.

De Tuinhuizenspecialist is gespecialiseerd in het maken van tuinhuizen op maat. Wanneer je creatief bent adviseren we je om lekker zélf aan de slag te gaan en een ontwerp te maken met behulp van onze 3D-Configurator. Hiermee stel je in 8 eenvoudige stappen zelf het tuinhuis van je dromen samen.

Is het ontwerp geheel naar eigen wens? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en je weet meteen wat de investering voor het tuinhuis van jouw dromen gaat worden.

Laat je adviseren door onze specialisten

Word je liever geadviseerd bij het samenstellen van je ontwerp? In onze showrooms staan deskundige specialisten klaar om je te adviseren.

We raden je aan om van tevoren even een afspraak in te plannen op onze website. Dan weet je zeker dat er een medewerker voor je klaar staat die alle tijd heeft om jouw wensen te bespreken en je te adviseren.

1500 m2 aan inspiratie bij onze showroom in Zevenaar

Wil je onze tuinhuizen graag eerst even in levenden lijve bewonderen? Kom dan langs bij onze showroom in Zevenaar. Hier vindt je maar liefst 1500 m2 aan houten tuinhuizen, houten overkapping, houten schuurtjes, houten garage, blokhutten, veranda’s en meer.

Onze showroom is iedere dag (met uitzondering van zondag en maandag) van 10:30 tot 17:00 uur geopend. We zijn gevestigd aan de Industriestraat 8, wat slechts tien minuten lopen vanaf het station is.

Levering en Montage in Doetinchem

De Tuinhuizenspecialist is er voor de handige Harry en de niet zulke handige Harry’s. Val je onder de laatste categorie? Schroom dan niet om gebruik te maken van onze montageservice. Ons professionele montageteam levert en monteert jouw tuinhuis eventueel incl. fundering, zodat je meteen kan gaan genieten van je tuinhuis of blokhut. De Tuinhuizenspecialist levert en monteert houten bouwwerken door heel Nederland en België.

Dáárom kies je voor de Tuinhuizenspecialist

  • Gratis offerte voor jouw blokhut, tuinhuisje of ander product
  • Stel je eigen tuinhuis samen met behulp van onze 3D-Configurator
  • Grote showroom in Zevenaar
  • Levering en montageservice door heel Nederland en België
  • Kies voor een van onze standaard modellen of laat je tuinhuis op maat maken