Tuinhuis kopen
Brabant

Bezoek onze overdekte showroom in Zevenaar en laat je verrassen door de mogelijkheden. Vanuit Brabant tussen Tilburg, den Bosch en Eindhoven (Noord-Brabant) is het ca. 115 km rijden. Wij hebben een ruim aanbod tuinhuizen, blokhutten en overkappingen op maat opgebouwd staan. 

INFORMATIE

real estate tst

Adres

Industriestraat 12

6905 DH Zevenaar

24 hourst ts

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: 10:30 - 17:00
Woensdag: 10:30 - 17:00
Donderdag: 10:30 - 17:00
Vrijdag: 10:30 - 17:00
Zaterdag: 10:30 - 17:00
Zondag: Gesloten

info tst

Informatie

info@tuinhuizenspecialist.nl
0316 - 217 000

Reis je met het openbaar vervoer?

Vanaf Eindhoven centraal reis je met 2 overstappen binnen 2 uurtjes naar het station Zevenaar. Daarna loop je binnen 8 minuten naar onze showroom.

Neem je de auto vanuit Brabant? 

Ga de A58 op in Oirschot vanaf de N395. 

Volg de A50 en A12 naar de Noordsingel/N810 in Duiven. 

Neem afrit 28-Duiven vanaf de A12. Houd rechts aan bij het knooppunt Grijsoord en volg de borden A12/A50 richting Arnhem / Apeldoorn / Zwolle / Oberhausen.

Neem afslag 28-Duiven richting Duiven / Zevenaar-West.

Wil je er zeker van zijn dat 1 van onze specialisten alle tijd voor je heeft? Maak dan vooraf een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Klik hier voor de routebeschrijving.

Een standaard tuinhuisje of een tuinhuis op maat

Woon jij in Brabant en ben je op zoek naar een tuinhuis? Dan ben je bij de Tuinhuizenspecialist aan het juiste adres. Als echte Brabander geniet je natuurlijk op en top van het Bourgondische leven. Een tuinhuis past perfect bij de Bourgoundische levensstijl. Tuinhuizen zijn de perfecte plek om lekker te genieten van Bossche Bollen en Brabantse worstenbroodjes.

Heb je al nagedacht over jouw ideale nieuwe tuinhuis en waarvoor je je tuinhuis gaat gebruiken? De functie van tuinhuizen zijn eindeloos. De Tuinhuizen specialist biedt een ruim assortiment aan standaard modellen houten tuinhuizen. Daarnaast is de Tuinhuizenspecialist gespecialiseerd in maatwerk.

Jij vraagt, wij leveren. Wanneer je kiest voor tuinhuizen op maat, kies je echt alles zelf. Met een tuinhuis op maat kies je voor een tuinhuisje dat helemaal gemaakt wordt op basis van jouw wensen. Zo kies je bijvoorbeeld zelf welk houtsoort je tuinhuis krijgt, hoeveel ramen je wilt, wat de afmetingen worden en wat voor dakbedekking je kiest.

Waarvoor ga jij je tuinhuisje gebruiken?​

Ben je al enthousiast? Het ontwerp voor je houten tuinhuis hangt helemaal af van hoe je het gaat gebruiken. Als je je houten tuinhuis voor meerdere doeleinden gaat gebruiken, heb je een grotere ruimte nodig. Ga je het gebruiken als tuinkantoor, dan heb je behoefte aan veel daglicht en dus veel ramen, maar ook aan een stille ruimte waar je je in alle rust kunt concentreren. Dan is een goede isolatie cruciaal.

Het is dus belangrijk om eerst duidelijk in beeld te brengen waar jij je tuinhuisje voor gaat gebruiken. We helpen je graag met het op doen van inspiratie. Zo kan je tuinhuis bijvoorbeeld functioneren als:

 • Hobbyruimte;
 • Kantoorruimte;
 • Speelruimte;
 • Opslagruimte;
 • Logeerruimte.
 • Relaxruimte.

Kom langs in onze showroom in Zevenaar​

Een tuinhuis of blokhut is een waardevolle investering waar je de rest van je leven van gaat genieten. Heb je wel ideeën over waarvoor je je tuinhuisje gaat gebruiken, maar loop je vast in de keuze? Logisch, een tuinhuis koop je ook niet iedere dag. Het wordt makkelijker om een keuze te maken wanneer je het met eigen ogen ziet.

Kom daarom gerust langs in onze ruime showroom in Zevenaar waar je maar liefst 1500 m2 aan inspiratie vindt. In onze showroom vind je tientallen houten tuinhuizen.

In onze showroom staan onze specialisten voor je klaar om je van het beste advies te voorzien. Ze kennen als geen ander de tuinhuizen door en door. Ze weten precies welk tuinhuis het beste aansluit bij jouw wensen en levensstijl.

De Tuinhuizenspecialist is de nummer 1 in maatwerk

Kies je voor maatwerk? Dan helpen onze specialisten je graag met het samenstellen van jouw ideale maatwerk tuinhuis aan de hand van de 3D-Configurator. Met de 3D-Configurator stel je in acht stappen eenvoudig het tuinhuis van jouw dromen samen. Houten tuinhuizen met overkapping, houten veranda’s of een plat dak – alles is  mogelijk! Een tuinhuis of blokhut kopen slaagt bij ons altijd.

We adviseren je om van te voren een afspraak te maken op onze website. Dan weet je zeker dat een van onze specialisten alle tijd voor je heeft om al jouw wensen te bespreken.

Montage en Levering​

We leveren nieuwe tuinhuisjes bij jou thuis. Je hebt de keuze uit drie leveringsopties:

 • alleen levering;
 • levering inclusief montage;
 • levering inclusief fundering en montage.

Ben je niet zo handig of heb je gewoon geen tijd voor de montage van het tuinhuis? Geen probleem, ons professionele montageteam helpt graag met de montage van tuinhuizen en blokhutten. 

Daarom kies je voor de Tuinhuizenspecialist

 • De nummer 1 in maatwerk tuinhuizen en blokhutten
 • Gratis offerte voor jouw blokhut, tuinhuisje of ander product
 • Grote showroom in Zevenaar
 • Maak je eigen ontwerp met onze eenvoudige 3D-Configurator
 • Ruim assortiment
 • Leveringsservice en montageservice