specialist2

DE SPECIALIST

De nummer 1 in maatwerk

truck2

LEVERING/MONTAGE

Door heel Nederland en Belgie

contract2

OFFERTE

Gratis offerte met 3D configurator

showroom2

SHOWROOM

Zevenaar en Capelle aan den IJssel

warehouse2 1

ASSORTIMENT

Van kleine overkapping tot recreatiewoning

2 PRACHTIGE SHOWROOMS

Bezoek onze overdekte tuinhuizen & overkappingen showroom in Capelle aan den IJssel in Zuid Holland (700 m2) of Zevenaar in Gelderland (1500 m2).

Geopend van dinsdag t/m zaterdag 10:30 / 17:00 uur

Vestigingen Tuinhuizen Specialist

Wil je je fiets stallen, het speelgoed van je kinderen opruimen of het tuingereedschap opbergen in een mooi tuinhuis van een tuinhuisexpert uit Gelderland en Zuid-Holland? Ben je van plan om een fijne werkplek buitenshuis te maken, zodat je je geen last hebt van andere gezinsleden Een tuinhuis is niet alleen een ruimte voor de opslag van je spullen of een plek voor je kantoor, het is ook nog eens een mooie aanvulling voor je tuin. Wij hebben de oplossing voor jou. Elke overkapping, elk tuinhuis en elke veranda is bij ons op maat te bestellen. Ontdek ons assortiment online of in de showroom of ga zelf aan de slag met onze 3D-configurator.

De tuinhuisexpert werkt met de beste materialen

Bezoek de tuinhuisexpert in de provincie Gelderland en laat jouw nieuwe tuinhuis leveren en monteren in heel Nederland of België. We luisteren naar je wensen en voorzien je graag van gedegen advies. Wij werken met de beste materialen zodat je er lang plezier van hebt. We gebruiken voornamelijk douglashout als materiaal voor de tuinhuizen. Dit materiaal bevat van nature veel hars, waardoor het een levensduur heeft van tien tot vijftien jaar. Douglashout groeit in koude landen en is onverwoestbaar, zelfs als het hard waait of regent. Douglashout heeft van zichzelf een warme kleur voor een extra warme sfeer. Bezoek dus dé tuinhuisexpert in Gelderland en laat je nieuwe tuinhuis thuis leveren en monteren door dé tuinhuisexpert.

Maak je eigen ontwerp en vraag een offerte aan

De Tuinhuizenspecialist levert en monteert door heel Nederland en België vanuit de vestiging in Zevenaar (Gelderland). Ontwerp zelf met onze 3D-configurator. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en laat je adviseren door één van onze tuinhuisexperts. Dan weten we precies wat je zoekt en gaan voor jou aan de slag op basis van je wensen. We voorzien je natuurlijk graag van goed advies. Daarbij kijken we ook naar de stijl van de woning, zodat jouw tuinhuis hier zeker bij past.

Anderen bekeken ook:

Geïsoleerd tuinkantoor kopen Gelderland | Houten garage geverfd kopen Gelderland | Luxe tuinhuis kopen

Bezoek onze showroom in Zevenaar Gelderland of Capelle aan den IJssel in Zuid-Holland

Bezoek onze prachtige overdekte showroom in Zevenaar 1500 m2 in Gelderland (in de buurt van o.a. Arnhem, Nijmegen, Doetinchem en Apeldoorn) of Capelle aan den IJssel 700 m2 in Zuid Holland (in de buurt van Rotterdam, den Haag, Gouda, Dordrecht, Zoetermeer en Utrecht. In onze prachtige showrooms kunnen we perfect laten zien met welke topmaterialen en merken wij werken zoals Lugarde, Woodpro en Flexwood. In Zevenaar zit naast de showroom ook onze productie afdeling gevestigd waarbij we onze douglas tuinhuisjes en overkappingen geheel op maat produceren. Bekijk hieronder onze sfeerimpressie video’s:

Showroom + productie Zevenaar

Showroom Capelle aan den IJssel

Brochure Woodpro

Brochure Flexwood

Brochure Lugarde

Krijg antwoord op al je vragen:

We proberen zo snel mogelijk een antwoord te geven

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur